New Orleans

Groningen

About

Us

Hoi!

Welkom bij New Orleans Music Café! Wij zijn Stephanie en Danielle en in de afgelopen maanden hebben wij het café in een ander jasje gegoten. Een gezellige ontmoetingsplek waar we graag live muziek in verschillende genres laten klinken.

We zijn een klein café in een van de gezellige uitgaansstraten van Groningen met een authentieke New Orleans style. Elke week hebben we een jam sessie en diverse live acts. We beschikken over een complete backline waardoor artiesten makkelijk kunnen aanschuiven!! Daarnaast wordt er steeds intensiever gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot karaoke.

Muziek brengt mensen samen, jong en oud. Dat is ook typerend voor de gasten van New Orleans. We hebben het er gezellig met elkaar.

Lieve volgers en gasten van New Orleans Groningen.

Het is een lange tijd stil geweest en het werd tijd voor een bericht van onze kant. 

In 2008 opende New Orleans Jazzcafé haar deuren. Een uniek café in de stad Groningen waar veelal live muziek te beluisteren was.  Een heerlijke plek waar muzikanten en liefhebbers van live muziek samen konden komen om te genieten. Luisteren naar live Jazz onder het genot van een drankje of dansen op de swingende beats van een soulband. De geweldige avonden met de New Orleans Houseband die altijd uitdraaiden op een waar feestje! 

Het lijkt allemaal al zo lang geleden en dat is het eigenlijk ook. Ruim anderhalf jaar! Die tijd hebben we gebruikt om na te denken over de toekomst van het bedrijf. Met pijn in het hart hebben we uiteindelijk besloten dat we het hoofdstuk New Orleans muziekcafé gaan sluiten. 

Wij zijn blij en dankbaar voor de tijd dat wij onderdeel uit hebben mogen maken van het mooie café en de mooie mensen die elke week weer langskwamen. Voor ons, voor een drankje, voor de muziek of om zelf een liedje te zingen.  Wij willen jullie allemaal bedanken voor de mooie momenten en we zullen deze tijd nooit vergeten.

Nu gaan we een nieuwe uitdaging aan! Een andere naam, een ander concept, een andere uitstraling. Enorm spannend, helemaal gezien alle onzekerheden van deze tijd. Maar we hebben er veel zin in en hopen dat we er een succes van kunnen maken.

Tot ziens bij Sisling of wie weet op een andere plek. De muziek zal ons blijven verbinden!

Website: https://sisling.nl

Facebook: https://www.facebook.com/cafeSisling

Instagram: https://www.instagram.com/sisling_groningen