New Orleans

Groningen

Karaoke

Party in groningen

34,000 KARAOKE NUMMERS

De karaoke avonden in de New Orleans Music Cafe zijn een must om een echt geslaagd avond te hebben!  Veel zang-talenten hebben hun weg naar ons cafe in

Groningen gevonden en de aandacht op hun gevestigd. 
We hebben een nummer voor iedereen! Onze karaoke keuze bestaat uit meer dan 34.000 nummers met veel verschillende genres: van Musical tot Rock, Nederlandstalig, Frans of Italiaans, Soul, Funk en Jazz tot Reggae en Pop.

Heb je geen zin om karaoke te zingen? Dan krijg je de moeilijkste rol van toejuigen en lol hebben!

Onze Groningen Karaoke Party’s gebeuren Woensdag en Vrijdag om en om.
Maar voor echte actuele updates kun je onze Facebook agenda bekijken!

Kom snel bij ons langs voor de beste karaoke avond!

Lieve volgers en gasten van New Orleans Groningen.

Het is een lange tijd stil geweest en het werd tijd voor een bericht van onze kant. 

In 2008 opende New Orleans Jazzcafé haar deuren. Een uniek café in de stad Groningen waar veelal live muziek te beluisteren was.  Een heerlijke plek waar muzikanten en liefhebbers van live muziek samen konden komen om te genieten. Luisteren naar live Jazz onder het genot van een drankje of dansen op de swingende beats van een soulband. De geweldige avonden met de New Orleans Houseband die altijd uitdraaiden op een waar feestje! 

Het lijkt allemaal al zo lang geleden en dat is het eigenlijk ook. Ruim anderhalf jaar! Die tijd hebben we gebruikt om na te denken over de toekomst van het bedrijf. Met pijn in het hart hebben we uiteindelijk besloten dat we het hoofdstuk New Orleans muziekcafé gaan sluiten. 

Wij zijn blij en dankbaar voor de tijd dat wij onderdeel uit hebben mogen maken van het mooie café en de mooie mensen die elke week weer langskwamen. Voor ons, voor een drankje, voor de muziek of om zelf een liedje te zingen.  Wij willen jullie allemaal bedanken voor de mooie momenten en we zullen deze tijd nooit vergeten.

Nu gaan we een nieuwe uitdaging aan! Een andere naam, een ander concept, een andere uitstraling. Enorm spannend, helemaal gezien alle onzekerheden van deze tijd. Maar we hebben er veel zin in en hopen dat we er een succes van kunnen maken.

Tot ziens bij Sisling of wie weet op een andere plek. De muziek zal ons blijven verbinden!

Website: https://sisling.nl

Facebook: https://www.facebook.com/cafeSisling

Instagram: https://www.instagram.com/sisling_groningen