New Orleans

Groningen

Kinderfeestje

IN NEW ORLEANS MUZIEKCAFE Groningen

Vanaf heden kunt u in ons sfeervolle café in Groningen ook terecht voor de leukste kinderfeestjes!
Wij zijn twee zussen met samen 5 kinderen. Elk jaar is het weer zoeken naar een leuk en origineel idee voor een kinderfeestje. Nadat wij de exploitatie van New Orleans café hadden overgenomen, kwamen we op het idee om ook de jongsten onder ons mee te laten genieten van ons mooie café bedrijf. Want wat is er nou leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes te dansen in een echt café!

Om dit mogelijk te maken hebben we een aantal kinderfeestje samengesteld. Voor een kinderfeestje op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee! Ons café biedt ruimte aan ongeveer 50 tot 70 personen. Het is dus ook mogelijk om de hele klas uit te nodigen. 

In verband met de reguliere openingstijden van ons café zijn de tijden waarop de kinderfeestjes
kunnen plaatsvinden beperkt. De tijden zijn als volgt:

Maandag hele dag
Dinsdag hele dag
Woensdag 13 00 – 18 00
Donderdag 13 00 – 18 00
Wrijdag 13 00 – 18 00

Aanbod

Vanwege onze unieke locatie in Groningen wordt de nadruk bij de kinderfeestjes gelegd op DISCO! We beschikken over een klein podium en kunnen ons café helemaal in discosferen brengen. De kinderen kunnen helemaal losgaan op hun favoriete muziek. Wij kunnen een afspeellijst maken die bij de leeftijd van de kinderen past. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een lijst te maken met de favoriete muziek van uw kind. Zo wordt het feestje helemaal afgestemd op de wensen van de kleine cafébezoekers.

Voor de feestjes geldt een minimum van 8 personen!

DISCOFEESTJE (BASIS)

2 uur, 12.50 p.p.

Zodra het gezelschap compleet is brengen we een toost uit op de jarige en dat doen we uiteraard met bubbels en wat lekkers! Daarna is er de gelegenheid om cadeautjes uit te pakken. Langzaamaan gaat het volume van de muziek omhoog, discolichten aan en kunnen de voetjes van de vloer. We hebben disco accessoires waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Dat levert natuurlijk mooie plaatjes op. Als ze even genoeg hebben van gewoon dansen dan kunnen we er natuurlijk ook even een spelletje in gooien of een just dance challenge doen. We hebben ook een karaoke programma aanwezig waardoor we verzoekjes kunnen aannemen en afspelen!! Hoe leuk is dat, de sterren van de hemel zingen voor je eigen publiek. Vaak is het eerste nummer spannend, maar als ze dan de smaak te pakken hebben…! Wanneer de kinderen worden opgehaald krijgen de kinderen een aandenken mee. De jarige natuurlijk iets extra’s.

1. Mocktail discofeestje

2,5 uur, 15.00 p.p.

Het feestje wordt uitgebreid met het maken van (uiteraard alcoholvrije) cocktails. We hebben een speciale cocktailkaart waar de kinderen uit kunnen kiezen. Samen gaan we de cocktails bereiden waarna ze de cocktails zelf naar wens kunnen garneren.

2. Pubquiz Discofeestje

2,5 uur, 15.00 p.p.

Al jaren een grote trend, de Pubquiz! Dat is toch helemaal te gek voor een kinderfeestje. Afhankelijk van de grootte van de groep worden er teams gemaakt. Vervolgens worden er in verschillende rondes vragen gesteld. De vragen worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Aan het eind van elke ronde geven we een tussenstand en uiteindelijk krijgen we een winnend team. Deze gaat er vandoor met de New Orleans pubquiz beker!

3. BINGO

2,5 uur, 15.00 p.p.

Het gaat natuurlijk niet om de prijzen, maar dat maakt het natuurlijk wel extra spannend. Het is ieder voor zich… wie gaat er vandoor met de hoofdprijs! We spelen tijdens het bingofeestje 3 rondes op 1 kaart. De laatste ronde is voor de volle kaart. Afhankelijk van de tijd wordt er daarna nog een bonusronde op een nieuwe kaart gespeeld. Er moet natuurlijk ook voldoende tijd overblijven om te dansen. De prijzen voor de bingo zijn gericht op de leeftijd van de kinderen.

U kunt het gekozen feestje naar wens aanvullen met wat lekkers.
De volgende opties zijn mogelijk:

Taart prijs op aanvraag
Pannenkoeken €2,- per kind extra
Patatjes met kroket of frikandel €3,- per kind extra
“Kroeg” hapjes €2,- per kind extra

Interesse? Laat dan snel een bericht achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!